Monday, April 23, 2012

Gadis Semasa

Korang yang baca tajuk tu janganlah ingat ku nak post lirik lagu Yuna eh. Kalau nak jugak lirik lagu tu, pergi je search dekat Pakcik Google, eh. Sebenarnya nak update pasal majlis perkahwinan Exclassmates masa sekolah dulu, Siti Nooramalina atau lebih mesra dengan panggilan Emy.

Hampir sebulan dah majlis ni berlaku tapi memandangkan masa pergi wedding ni, tiada perasaan untuk bergambar maka tergendala lah post ni. HAHAHA! Minggu lepas baru berkesempatan untuk membelek profile-profile kawan yang pergi wedding Emy haritu, dan akhirnya ku menjumpai gambar gadis-gadis semasa.

Mari saya kenalkan anda dengan mereka. Dari kanan SabrinaHamed, PinaMusa, Faizahazmi dan AmyAmir. Kiteorang actually tak plan pun pakai colour sama on that day. Masing-masing macam ‘eh macam plan ah kita?’ hahahah!
For those yang tak berapa nak mengenali kami, SabrinaHamed, PinaMusa dan Faizahazmi adalah rakan sekelas masa sekolah dulu ye. SabrinaHamed juga satu kolej dengan saya tapi dia dekat Selayang, while me dekat Banting sana, disebabkan kami berlainan bidang :) PinaMusa pula belajar di PTPL, Shah Alam. Eh lupa, AmyAmir pula exroomate masa last sem haritu ;D
Anw thanks Amy sebab sanggup ni dari KL datang Kajang semata-mata nak teman Kak Fe pergi wedding kat Putrajaya ni dan sanggup hantar pergi tempat Kak Fe niaga pulak lepas tu. Thankssss a lot sistaa! Nasib kita tak sesat -_-