Tuesday, September 20, 2016

Jung Il Woo

Hi. 

Finally ada masa nak update apa-apa yang patut. Cerita weekend getaway hmm aku tak rasa nak cerita pun tapi tengoklah, kalau rajin adalah. Kalau tak rajin, pepaham dah lah. HAHAHA! Malas dia kemain sangat ni. Balik dari getaway, aku rasa ak tidur je. Mengantuk. Padahal aku tidur habis lena. Kat rumah pun tak lena macam tu. Serious. Sigh.




HAHAHAH silalah tatap.

Tengok gif ni pun aku dah senyum sorang-sorang sampai Shir pandang aku pelik. KAHKAHKAH! Bukan salah aku pun. Siapa suruh dia senyum macam ni? HAHAHA. Kalau tengok Cinderella lagilah, senyum je bila part dia. Mula-mula rasa Ya Allah menyampahnya dengan Ji Woon ni. Sakit hati. Poyo. Sekarang? Haaaa jatuh cintoooo. HAHAHA

Eh banyak sangat HAHAH -___________-"

Dah lah, nak buat-buat ada kerja. Walaupun aku takda kerja pun sekarang. Tapi tapi hmm ...  tengok gif Il Woo pun satu kerja jugak kan? Heheh. 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tapi kenapa rambut dia selekeh sangat? Pelik! Takda sikat ke kat Korea? HAHAHA

3 comments:

  1. Done follow ya ..jemput ke laman Etuza http://madey09.blogspot.my/

    ReplyDelete