Wednesday, September 14, 2016

Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!


Yey! Kak Sally buat giveaway!! I is sukaaaa~~ Hahah. Mau kena lempang ni kalau Kak Sally baca -.-

So, since umur dah menganjak (menginjak? which one better?) 25, mestilah naluri gadis-gadis itu semakin terselah. Kalau dulu asyik borong eyeliner (zaman sekolah), tapi semenjak mata ni macam allergic, kering sangat mata, asal letak eyeliner confirm mengalir air mata sebab gatal. Hahaa. Jadi sekarang kita beralih ke bahagian muka lain yang boleh menampakkan seri dimuka yang comel ini. Hehehe.

My current obsessed lipstick and liptint. HAHAHA! Serious. Dulu nak pakai benda-benda ni setakat dalam bilik je. Sekarang, nak pergi kedai makan pun calit. Apa ada hal? Malu buang jauh-jauh. Hehehe. Dan sekarang my current Etude Liptint semakin kosong isinya. Dan wishlist aku ialah aku mencari mana-mana liptint atau apa sahaja (untuk bibir aku opkos!) yang warna nya tak terlalu merah (pinkish sikit) dan tahan lama. Barulah nampak muka iolls menyerlah dari semua orang. MUAHAHAHA! over -.-''

Eh jom lah join!

4 comments:

  1. datang dari GA yg sama. all the best :)

    http://ramaramapendek.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama

    http://ape-kinah.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sallysamsaiman.html

    ReplyDelete
  3. Hi!

    First of all, thanks sebab sudi join giveaway Sally…Senarai penyertaan dah pun Sally update dalam entri (http://www.sallysamsaiman.com/2016/09/senarai-penyertaan-beauty-box-giveaway.html) dan sekarang Sally tgh datang dan buat spot check! Hahahaha..ok tak…Sally gurau je…saje nak datang menjengah entri korang sesambil sedekah PV utk harini…

    Senarai pemenang akan Sally publish pada 2hb Oktober 2016 pada pukul 12.00 tengahari…Jangan lupa tengok siapa yang bertuah tu tau!

    ReplyDelete
  4. Goodluck :) Singgah darri GA yang sama

    http://sitifatinimohdshukri.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete