Thursday, September 22, 2016

Good Pagi!

Assalamualaikum. Hi!


Gila awal aku sampai harini. Semua sebab cuaca mendung yang boleh membawa diri hanyut ke mana-mana. HAHAHA! So, 7:30am aku dah keluar rumah. Lately aku keluar pukul 8am ye kawan-kawan. Sebab satu, malas nak tempuh jam, malas nak tempuh kereta lori yang banyak kat highway tu. Seram mak nokss! Eh terbagi dua sebab pulak. Hehs.

Pagi ni, hmm apa ye aku nak buat? Semua aku dah buat petang semalam. Takkan lah nak update pasal Il Woo lagi? Haa bosan jugak tengok hari-hari. Cepatlah Sabtu, cepatlah Ahad. Alangkah gembiranya kalau office boleh tengok video online macam dulu lagi.. Boleh tengok sambil buat kerja. Eh jangan risau, kerja aku tetap jalan punya eventho aku tengok video. Serious lah. Nak tipu korang pun, bukan dapat kereta sebijik pun kan? Hehhe.

Lama tak jumpa Pina, Zera, Teyka, Farah. Lama sangat. Rindu. Eh Farah adalah jumpa masa kenduri haritu. Yang lain, tak lagi. Insyaallah ada rezeki, jumpalah kita :(

Oh by the way, tolong doakan Farah and Wawa's baby selamat and dipermudahkan segala urusan mereka ya. Kesian dengar cerita mereka berdua ni. Yang sorang hal ni, yang sorang lagi hal ni. Everything gonna be okay, friends. Insyaallah. Amin.

p/s: gambar tak transfer lagi. malas. hahah lagi.

1 comment:

  1. Singgah sini...
    InsyaƁllah...
    jemput join segmen..
    http://seindahcerita.blogspot.com/2016/09/segmen-bloglist-oktober-blog.html

    ReplyDelete