Wednesday, December 7, 2016

Korea Spring Trip 2017 !

Assalamualaikum.

Kalaulah korang perasan, dalam dua tahun ni aku selalu update pasal Korea. Selalunya pasal idol atau drama lah kan? Atau lebih spesific CNBLUE, Yonghwa, Jungshin, dan Ilwoo, kan? Kenapa? Sebab aku MACAM dah terjatuh hati dengan dorang. Eh wahh kemain. Jangan kecam pejah please -.-

Jadi, kalau dah 24jam asyik cerita pasal drama, pasal lagu, mestilah terdetik nak pergi negara dorang ye dak? Kalau masa sekolah dulu, suka tengok rumah-rumah dekat Switzerland. Atap rumah penuh dengan salji. Alahaii cantiknyaa. So samalah macam Korea, bila dah asyik tengok drama dengan idol kacak, haruslah teringin nak jejak kaki ke tempat dorang jugak.

Tapi tulah. Masa dan wang ringgit tidak mencukupi bagi menampung diri ini T__________T

Tiba-tiba ...

Kak Sally whatsapp pakej dia ke Korea. Yes bebehh, KOREA!!




OMG! Dia buat hal lagi !!! Dia buat Spring trip pulak dah!! Dah lah seorang Pejah memang teringin nak tengok cherry blossoms yang orang cakap cantik sangat tu. Haa saja je kan!

Trip ni akan bawak kita (eh aku sekali ke?) ke tempat-tempat yang memang menjadi tarikan seperti Nami Island, Myeongdong, Insa-dong, Itaewon, Ewha Woman University, Ladies Street, Cheonggyecheon Stream, Cheonggye Plaza, Bukchon Hanok Village, Namdaemun, Hongdae, Edelweiss Swiss Theme Park, Hangang Park dan banyak lagi. Pokoknya korang hanya perlu sediakan memori kosong yang banyak untuk simpan semua kenangan ni nanti. Haaa bestnyaa ~~ 

Oh yes, since trip ni adalah masa musim bunga, berkemungkinan Kak Sally akan add on tempat-tempat yang menarik untuk tengok musim bunga yang terpaling cantik! Wehh apa ni? Jeles tau tak dekat siapa yang join trip ni !!!

Info lain;

Travelling Buddies Seoul Budget Spring Trip 
Types of package:
i) 5D4N - RM 1499
ii) 6D5N - RM 1650 (Entrance to Theme Park)
iii) Couple package (To those who came as couple @ with child)
*price depends on package chosen

Include:
a) Airport Pick Up & Drop
b) Transport (Subway/Bus/Taxi)
c) Meals (Breakfast, Lunch & Dinner)
d) Entrance Fee
e) Accommodation
f) Malay Cute Muslim tour guide (HAHA)

Exclude:
a) Flight Ticket
b) Personal Expenses

Proposed date: *TBA accordingly
(5D4N)
4-8 April 2017
8-12 April 2017
20-24 April 2017
26-30 April 2017

(6D5N)
29 March - 3 April 2017
3-8 April 2017
14-19 April 2017

Deposit:
RM400
(Deposit will not be given back if cancel and balance must be settle 1 month before travel date)

Hubungi WhatsApp/SMS kalau berminat ye:

Hidayah : 010-2098918 | Sally : 013-6727520


Jadi apa tunggu lagi, korang cepat-cepat whatsapp atau sms Kak Sally / Kak Hidayah untuk join Spring Trip ni ok. Tempat ada lagi. Jangan risau. 

p/s: sila bawak daku sekali .....

6 comments:

  1. Jom la ke Korea! Takkan nak tgk dalam TV jee....hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masa dan wang ringgit tidak mencukupi bagi menampung diri ini ...

      eh marilah tampung pejah *kenyit kenyit mata* kkkk

      Delete
    2. Akan ku usahakan kak! HAHHAHA

      Delete
  2. murah nye... tapi dah ada tempat lain nak travel plak time tuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tarikh lain ada kak lily,

      Delete