Friday, March 30, 2012

The taste of Faizahazmi

Makanan dengan manusia. Okay manusia tak boleh hidup tanpa makanan. Dekat Malaysia ni, macam-macam makanan ada, korang cakap je korang nak makan apa, semua ada. Dari makanan kampung ke ke makanan ala barat. Dari cikedis yang ada jual dekat kedai Cik Din tu sampai lah speggeti dekat kedai yang taknak kongsi rahsia tu. Kira di Malaysia, macam-macam makanan ada. Lailailaii .....

Si Faizahazmi ni sebenarnya adalah pencinta makanan. Kalau makanan tu sedap tahap boleh jilat ibu jari tangan ni, memang meluap-luaplah seleranya tapi kalau makanan ala-ala biskut kering, memang tolak tepi. Bubur kacang hijau, lagi-lagi kalau ada durian BUKAN pilihan i, uollsss. Tak minat ah!

Hahaha, maka adakah aku ni pencinta makanan yang tegar? Lantak ah.

Dalam keluarga, semua suka makan. Hahaha! Pantang ada majlis dekat rumah, makanan tu menjadi keutamaan. (kalau takde makanan,orang taknak datang ;] ) macam-macam makanan ada. Oh suka.

Duduk Malaysia best (okay bajet kau dulu duduk oversea -___-) hehehe. Boleh pekena nasi lemak plus roti canai banjir dengan teh o’ ais. Fuhh! Sarapan yang KOLESTROL ! hahahaa.

Ma balik dari Terengganu, nak request suruh ma buat kuih jala lah. Pastu cicah dengan kari daging or ayam. Perghhh marvelossss weh, hadap pulak duapuluhtiga keping, best! (okay itu kebulur namanya) -__-‘

Tengok , ini separuh je. Motif tunjuk gambar? saja nak bagi uolllsss LAPAR ! Hehehe!


ni masa 2 tahun lepas kot ? lupa dah.

ni sedap


ni fav :)

kerepek yang dah hancur -___-"

Jeruk ....


habis semua jenia kacang i letak, uoollssss !
masa birthday adik.

berbuka puasa with exschoolmates !


Menikmati cendol bersama FarahSidek, siFizoOmar dan siKemal.


so hangpa mesti dah lapar kan? haa pi la makan sana!

bye.


No comments:

Post a Comment