Tuesday, May 7, 2019

Puasa Day 2

Assalamualaikum.

Selamat Pagi koranggg.
Dah hari kedua, amacam puasa korang? Ok tak? Alhamdulillah aku semalam ok je. Cuma lesu kemain. Hahhaha first day kan. Drama haruslah lebih sikit.

Semalam had my first meeting ever with customer. Quite nervous tapi semua went well. Alhamdulillah. Hmm macam tu rupanya feel bila jumpa customer luar ni. Anyway, aku happy gila sebab dapat rasa situasi tu.

5:50 am, aku sedang menyiapkan folio Sejarah Adik yang tak tau lah bila nak siap. Sebab malas aku kemain teruk sangat. Padahal isi semua dah ada cuma tu lah, malas tu mengusai diri.

Sesambil buat folio, aku tengok telemovie kat RTM ni. Best jugak. Biasalah lepas sahur, normally aku cuba tak tidur sebab kalau tidur, aku memang akan mengantuk atau penat sepanjang hari. Macam semalam, sampai je rumah aku terus tertidur lalu tersedar around 2 am. . Tidur balik jam 3:30am, tersedar balik 4:50 am. Lambat dah bangun sahur. Haishhh perangai betul.

Adik main tukar-tukar channel. Now dia tengok hoki pulak dekat 801. Dia dah tukar minat ke? Tak nampak macam nak bertukar tapi hmm mungkin takda game bola sekarang.

Dah, aku nak sambung google gambar-gambar menteri ni. Ramai gak menteri kat Malaysia ni. Hahahah

1 comment: