Tuesday, January 8, 2019

Gedik's 10th Birthday !

**Birthday Shoutout**



Happy 10th Birthday to Faiz Aziz !

Hadiah tak sampai lagi eh tak beli lagi tapi dah selamat belanja makan kan kan kann.. Alaaaa wish pun tak payah panjang berjela lah kot sebab rasanya Adik tak tau pun kewujudan blog awesome kakak dia ni. Yang dia tau sekarang adalah INSTAGRAM.


nah, korang boleh click je gambar atas ni untuk follow beliau 😊

Dia bagitau semua orang yang dia ada account Instagram tu. Hahahahah. Followers bertambah, kecoh dia macam dapat duit dari langit. Excited dia lain macam.

Ingatkan excited main bola, barang-barang bola je. Kini tidak lagi !



Breakfast sebelum hantar dia latihan bola masa cuti sekolah haritu. Kemain selera budak gedik ni sekarang. Tapi takpe, makan takda hal. Jangan dia mintak mainan dekat aku, haaaaa flying kick aku bagi bukan sekick, haa berkick-kick aku bagi nanti. Hahahha

Semalam dia dah call FANS untuk request hadiah. HAHAHAH sesukahati dia je. Memang tak segan betullah budak ni 😏 yang FANS suruh request dekat aku. Haaa memang taklah awak nak dapat apa-apa wahai adikku. HAAHAHAHHAHAH. Kalau dapat tu, andalah insan bertuah. HAHAHAHAHAHHAHAHAHA lagi.

Dah lah, banyak sangat ni merepek. Kata tadi nak buat entry pendek je. heh betullah kau ni jah. But anyways, kakak harap awak semakin power main bola supaya awak boleh wakil team fav awak tu. Entahlah hang ni dek, bola fav kalah pun boleh menangis. So drama!

Happy Birthday My Gedik Brother 💖

1 comment:

  1. alhamdulillah selamat hari lahir. semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan dilimpahkan rahmat sentiasa oleh Allah Taala. aamiin ^_^

    ReplyDelete