Wednesday, March 22, 2017

Busy x Lazada

Assalamualaikum..

Minggu sibuk kini kembali dan mungkin akan berakhir pada awal atau pertengah April nanti. Jadi blog pun akan sunyi sepi tanpa khabar berita si tuan belog. 

Tapi tapi jangan takut, jangan hampa. Mungkin ada ketikanya tuan belog yakni aku lettew; akan free, akan ku update apa-apa yang perlu.

Wahhh, bajet retis sangat kau ni Pejah. HAHAHAHHAA!

Ok sajalah nak uar-uarkan kepada korang, rakyat jelata. Lazada tengah sale sekarang. Apa lagi yang nak ditunggu, TERJAH lah!

2 comments:

  1. Replies
    1. HAHAHAHAH adalah. Bagi nampak sikit dengan angpau. hehe

      Delete