Wednesday, July 10, 2019

Tired.

Assalamualaikum.

09:15 am, aku masih takda mood untuk memulakan tugas. Tiba-tiba rasa penat yang maha dasyat. Mengantuk, menguap je kerja pagi ni. Tapi aku berjaya untuk readykan documents yang nak sign oleh aku. Bagus, takdalah rasa malas sangatkan?

Anywayyyy, aku dah siapkan satu article untuk Thread. Alhamdulillah finally! Setelah beberapa bulan aku "bercuti" dari menulis, aku berjaya untuk siapkan satu article dari dua yang aku dah plan asalnya. Semoga aku dapat idea untuk second write up tu sebelum habis bulan ni. 

Jangan malas sangat eh Pejah!


I'm tired of defending my character. I am what I am. What you see is what you get        - Dana Plato

1 comment: