Thursday, January 12, 2017

Coldplay takda, CNBLUE kan ada!

Assalamualaikum!


Dengar-dengar date 8 - 12 April dah fully booked? Amboii korang. Berharap nak jumpa Coldplay ditepi jalan ke?? Kalaulah TERJUMPA kan ... bermonolog lah korang dalam hati .. HAHAHAHA!

But but yang mungkin tak berkesempatan nak hirup bumi Korea bersama-sama dengan Coldplay, takpe, jangan risau, date lain masih ada lagi. Takda Coldplay, CNBLUE kan ada? Dorang kan ala-ala Coldplay jugak!! Apa kes pergi Korea nak jumpa Coldplay? Ishh tak kena ok. TAK KENA! 

Jadi ...

Sementara ada date yang masih kosong tu, apa lagi, BOOKING CEPAT korang!! Mana tau masa jalan-jalan tu terserempak dengan Jongsuk ke? Haaa Ji Chang Wook ke? Alaa kan dah dapat bonus kan? Heheh jangan buat-buat geleng kepala lah hai! 


Travelling Buddies Seoul Budget Spring Trip
Types of package:
i) 5D4N - RM 1499
ii) 6D5N - RM 1650 (Entrance to Theme Park)
iii) Couple package (To those who came as couple @ with child)
*price depends on package chosen

Include:
a) Airport Pick Up & Drop
b) Transport (Subway/Bus/Taxi)
c) Meals (Breakfast, Lunch & Dinner)
d) Entrance Fee
e) Accommodation
f) Malay Cute Muslim tour guide (HAHA)

Exclude:
a) Flight Ticket
b) Personal Expenses

Proposed date: *TBA accordingly
(5D4N)
4-8 April 2017 - FULL
8-12 April 2017
19-23 April 2017
23-27 April 2017

(6D5N)
3-8 April 2017
14-19 April 2017

Deposit:
RM400
(Deposit will not be given back if cancel and balance must be settle 1 month before travel date)

Hubungi WhatsApp/SMS kalau berminat ye:


Hidayah : 010-2098918 | Sally : 013-6727520

4 comments:

  1. Proposed date: *TBA accordingly
    (5D4N)
    4-8 April 2017 - FULL πŸ˜‰
    8-12 April 2017
    19-23 April 2017
    23-27 April 2017

    (6D5N)
    3-8 April 2017
    14-19 April 2017

    ReplyDelete
    Replies
    1. HA WHAT? Dekat blog akak tak tukar pun? jap!

      Delete