Sunday, June 12, 2016

Faizah 25th Birthdayyy

Assalamualaikum.

Sebelum hari ini berakhir, aku ada benda nak share dengan korang.

First, Alhamdulillah aku berjaya puasa untuk harini. Ikutkan aku memang tak larat sebab Ya Allah panasnya Putrajaya siang tadi weh. Aku macam budak-budak dah tadi duk merengek dahaga.. dahaga... dahaga kat semua orang. Dia punya panas tu macam duduk kat tengah panas walhal aku dalam booth / khemah kot. Mungkin sebab takda air-cond? Aku rasa mungkin sebab tu. Hahaha. 

Second, aku berjaya sekali lagi untuk puasa full satu hari eventho perut aku kosong. Gara-gara batuk, lepas sahur je aku mesti akan muntah. Lepas muntah selalunya (kalau sempat cite dia), aku akan makan tiga atau empat biji kurma untuk cover. Lapar dahaga tu of course lah tapi okaylah, boleh bertahan.


Third and last (?), I'm OFFICIALLY 25. Alhamdulillah Ya Allah. Tahun ni, isi kandungan dalam doa/ucapan lebih kepada jodoh ya. Hmmm.. Insyaallah kalau ada, adalah. Kalau takda, maknanya belum ada jodoh lagi ^^ So chill ye semua orang. 

 

Anw, terima kasih kepada keluarga, sahabat handai diatas doa-doa kalian. Aku sangat menghargai dan bersyukur. 

To Pina, thanks for the video. Aku cakap korang, video Pina kelakar gila! Aku confuse muka Yong ada macam Kwangsoo ke eh? Hahaha.

To Kak Sally, thanks for the vouchers gift as well. Thank you so much! Tak sabar nak makan kambing golek~~


Happy 25th Birthday Pejah!!

4 comments:

  1. akak nampak tarikh 22/6 kat gmbr atas...baru nak cakap melampaunyaa..hahahaha...

    let me know when another things come to your post box

    ReplyDelete
    Replies
    1. 22.6? kat mana? kek? hahaha biasalah kita (READ: FeYong) kenalah sejiwa. Muaahhhaha! Oh? yes maam!

      Delete
  2. happy birthday may Allah bless u... aminnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Miera ^^

      Delete