Friday, July 31, 2015

Lain fikir, lain ditaipnya ...

Assalamualaikum.

Hahahaha sorry, been busy dari mula-mula masuk office lepas cuti raya haritu. Masuk office, terkejut kertas membukit atas meja. Yelah, Khamis sebelum cuti tu, kosong kot meja. Terus aku rasa nak muntah tengok kertas. Hahaha

So aku ada buat dateline sendiri, siapkan semua kertas tu by July 30 which is semalam lah kan. Alhamdulillah aku managed untuk siap semuanya. Tapi sebenarnya ada je baki-baki yang aku belum buat, sebab masih ada dekat bawah lagi. Yelah, selalunya dept aku akan buat end month 2 atau 3hb. So tak boleh tergesa-gesa. 

Yeah, kita semua akan guna sistem lama balik. Semua orang happy sebab sistem lama quite senang. Yelah, dah guna lama kan. Yang baru ni macam susah sikit. Salah, tak boleh undur macam tu. Jadi minggu depan, akan start guna sistem lama. And bye bye LN !

Weh, aku tak up lagi gambar raya. Banyak! Tapi gambar raya pertama jelah banyak. Hahaha. Raya lain, duduk rumah, tengok tv, main phone, makan kuih raya je. Open house haritu pun ada 3 4 gambar je. And the best part is bestfriends datang! Oh too bad, Farah and Nora je tak dapat datang. Yang lain, ada! Next time bebeh!!

So entri raya, kalau rajin, aku buat next week. Kalau tetiba aku bz lagi, tunggu jelah. Keep on refresh blog ni. Hahaha!

Bye.

p/s: aku nak cerita pasal sandwich dengan sardine roll sebenarnya T_T

6 comments: