Sunday, May 23, 2010

Strawberry Farm




teka aiskrim strawberi tu bape ringgit ?
RM2 untuk sebatang . haha . mhl gile .
kat umah baru 20sen . mhl kan ?

dekat cendawan farm




Assalammualaikum and yow ppl :)
hows day ? good ? whoaa great !
harini Faizah pegi Genting tau . haha . ada assignment pon boleh pegi bercuti . alaa bukan makan angin pon . Ma Ina cakap ni pun kebetulan semalam , tiba-tiba nak pegi Strawberry Farm dekat Genting . haa ingt dekat Cameron je ke ada ? Genting pon ade ah . so bertolak dari rumah dalam 9am , terus pegi umah opah . santai-santai dekat umah opah sampai pukul 11am . terus bertolak . singgah Petronas dekat-dekat Genting sebab nak beli air and sandwish . lapaar noi . then terus bergerak menuju Strawberry Farm . sampai situ terus pegi jelajah . haha . tempat kecik tapi penat oii . ladang dia takde lah sebesar Cameron . dan ia sangat-sangat MAHAL ok ! macam tak berbaloi . tapi dah sampai kan , haa beli jelah . then pegi tempat MADU . haa , ni paling tak seronok nak cite . nak tau nape ?

Miss : rasa ini madu . manyak bagos .
Ma Ina : takpe-takpe .
tiba-tiba , tanpa tahu apa sebenarnya isi madu tu ,
Faizah : haa, bak akak rasa .

mak ai , tak sedap ok . kalau manis takpe . rupenya tu MADU GINSENG . rase kat mulut ni sampai sekarang . tu laa maen belasah je makan . eeeuwww ! lepas tu teruskan siri jelajah , haaa pegi tempat chocs pulak . pegi rase dengan Busu . haa , nampak harga dekat situ macam tulis BUY 1 FREE 4 rupenye BUY 4 FREE 1 . hhahaha . so kiteorang decided beli 4 means dapat free 1 ah . best kan ? harga ? bawah RM50 gak laa . tapi sedap . yang free kiteorang amek WHITE CHOCS . pastu jalan-jalan lagi , rehat depan air pancut strawberry tu . cantik . then balik .

eh , ade singgah makan dengan beli petai jugak :) lepas makan , Busu balik Tekali dengan family dia and opah while kiteorang balik Putrajaya . dah sampai Putrajayaa , singgah Presint 9 . ada Pekan Sehari tapi dah macam pasar malam . beli roti john and apam balik je . pastu balik :)

ok uh . penat ni . nak mandi dulu . anw I miss my MR ZR ♥

No comments:

Post a Comment