Sunday, August 6, 2017

Hari yang indah !

Assalamualaikum.

So first, let me introduce you guys dengan kuah rojak paling sedap dan a bit pedas buat masa ini and it's homemade guys!




Made by Busu. Sumpah sedap dan pedas dan puas gilaaaaaaaaaaaaaaa makan. Lagi banyak kacang lagi wow marvelous ! Eh kejap, pernah ke Pejah bagi korang makanan yang tak sedap? Tak kan? So trust me. And guess what, if korang nak rasa and of course beli kan, jangan malu-malu untuk let me know. Just drop me an email / tweet atau anything yang boleh menyenangkan anda-anda sekalian :)


My brunch tadi. Sedap! HAHAHAHAHAH gila puji buatan makcik sendiri but trust me guys, ia sangat sangat sedap. SANGAT SEDAP !



Minum petang harini dekat rumah nenek di Sepang obviously. Pengat Durian ! Well semua orang tau aku tak makan sangat something mix with Durians macam bubur add durian ke apa. Tapi untuk yang ni, hoii lapar and rasa sedaaaaaaaaaaaaaaaaap sangat. Manis. Sedap. Cicah pulak dengan roti. Alamak! Hari yang penuh dengan kemanisan. Sedap! Eh berapa banyak sedap ni? Hahahah tapi memang sedap.



Our dinner! Mine, Grill Chicken Chop at Pavillion Steak & Grill, Kajang. First time datang sini and the food was really good and harga dia pun quite murah lah. Go try guys. At least once? Alamat? Korang boleh check dorang punya Facebook page --> Pavillion Steak & Grill


p/s: sebab harini makan rojak terlebih, so tulisan pun rojaklah jugak

2 comments:

  1. baru je makan chicken chop untuk dinner, tapi macam best jugak chicken chop dalam gambar atas ni :D

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Balik KL, Hanis terjah ok?!

      Delete