Tuesday, February 26, 2013

Masuk air.

Assalamualaikum.
Maaflah dah lama sangat tak update. Sebenarnya takdalah sibuk mana pun tapi memandangkan tengah perasan macam Orang Penting, tu yang buat-buat sibuk. Hhahaha maaf ya. 

Nak kata takda benda nak share dalam ni, menipu lettew. Banyak dah folder baru dalam laptop tu. Tapi bila dah transfer gambarnya, terus decided nak off je. Macam mood takda, so biarlah ia padam (lempang diri sendiri)

Dalam pada sibuk tu (sibuk ke?) hari apa dah tak ingat, rasanya hari Jumaat sebab Hafiz dengan Zikri ada dekat rumah. Okay hari Jumaat (lupa bila) malam tu ada makan-makan somewhere in Semenyih. Memang bestlah sebab MAKAN! hahhaa. Walaupun masa tu makanan banyak gila atas meja (sempat tukar lauk dari meja ke meja) tapi nafsu tu tak bape nak ada. Mungkin penat bekerja. hihihi.

 Sebahagian sepupu 

 KakAna : Busu : Ma : Faizahazmi

 Baby soon !

KakFifi : Busu : Ma : Faizahazmi : CikYah

Ini juga sebahagian gambar yang ada dalam phone dan sempat letak copyright. Nanti update gambar lagi. Yang pasti, makan-makan kali ni, gambar makanan tak banyak. Yang banyak gambar sepupu yang masuk air. Serious masuk air. Bajet retiss dah sebab ramai sangat yang ambil gambar :)

XX.

Abaikanlah diriku yang GEMUK tetiba tu T________T

No comments:

Post a Comment