Wednesday, August 4, 2010

My Happiness ;)

Taken by Pina .

Assalammualaikum . Waddup People !
lame nehh tak unline ! hahahha . line wifi tk bagos :(
haa tiba-tiba ada line pulaks . HAPPY !
Since loan da masuk , asyik tk lekat kat rumah jer .
ada je aktiviti dengan Pina . hahah . like always :)
Kalau dulu , nmpk baju cam tak heran . sekrang asl nmpk kedai , trus terjah !
so I bought 2 from 2 differents shop .

yang OLD NAVY beli kat F.O.S


yang ni pulak beli kat 1 kedai bertemakan Orange colour .
BUKAN
boutique Orange tau !
ia melambangkan yang Faizah Azmi berbintang GEMINI :)

Both harga RM20 ! murah . ok kat kedai oren ni , kasut dia mmg CLASS youu !
dah ckp dgn Pina nk pegi kedai ni balik . erghhh -.- nk flat shoes tu !!
and Pina ckp OKAYYYY ! yipeeeee Im Happyyy :)
oh lupa ! kedai tu kat ioi Puchong :)
went with Pina and MR ZR♥ . thanks B ^.^

drawings tak siap lagi ! bila nak siap ni ? due date lagi 2 weeks and half !
kena siapkan cepat kalau nk pegi practical next sem -.-"
and bye fr now . tmr kne jaga my cousins :( hihihihi .

No comments:

Post a Comment