Monday, April 16, 2012

Hujung Minggu

Apa perasaan korang bila dapat tengok hasil kerja korang diterima orang? Gembira? Teruja?

Bila Busu minta suruh buatkan Business card dia akhir bulan lepas, rasa macam takut nak buat. Yelah businesscard untuk diri sendiri pernahlah buat, tu pun untuk pameran final haritu. Kira Busu punya card ni officia

l lah, sebab dia kan ejen Etiqa. So berminggu-minggu jugaklah amik masa untuk buat padahal satu hari boleh siap. Hehee. Dan akhirnya Jumaat lepas, hantar pergi printing, dan Sabtu petang BaMa amik, dan bila malam akhirnya dapat tengok hasilnya. Wahh! Macam teruja gitu. Rasa nak tunjuk dekat semua orang yang beli barang kat situ. HAHAHAHA!


Oh dua hari meniaga, penat gila! Sebelum ni meniaga sampai petang je, dua hari lepas meniaga sampai malam. Seriously penat tapi best. Hari Sabtu asyik kena perli dengan itu budak Sepet. Kurang ajar sungguh!

Ahad, pagi je kena perli, then lepas bagi pendrive dekat budak sepet, dia sudah tidak malu-malu lagi. Hahaa! Oh dia belanje breakfast Twiggies. Nak bagi benda ni pun malu-malu.

Apalahhhh -_-

Lepas dia dah tak malu, terus dia amik peluang untuk chill bersama kakak dia yang poyo ni. Hahaha! Kerana dia sudah puas perli Faizahazmi pada hari Sabtu, maka semalam Faizahazmi telah berjaya membalasnya dengan beberapa tumbukan maut pada lengan dia. hahaha! Dek, akak kuat en? Heee~

Anw thanks Solleh sebab buat akak gelak dua hari ni :) You really make myday,dek. Thanksssssssssssssssssssssssssss !

Ok gelagat adik bila pakai spec retro Opah. Hahaha! Kelasss adik !@#$%^&*

No comments:

Post a Comment