Thursday, June 10, 2021

Reward Diri Sendiri 🎁

 Assalamualaikum.

While doing some works, terfikir .. 

"apa eh nak belikan diri sendiri sempena nak masuk 30 dah ni"?

lol. tua dah aku. HAHAHHAHAHA

dan aku terfikirkan Air Fryer! Hehehhehe. Walaupun aku tak suka sangat pakai AF tapi kadang-kadang aku rasa AF patut ada dekat rumah. 

Korang rasa Air Fryer tu wajib ke tak?

Macam wajib, eh macam tak.

Alaaa confuse 😵

Hmm oklah, nak siapkan kerja sikit then siap-siap untuk pergi buat swab test cos someone feeling under the weather and running rose. Takut anything bad happens katanya. Oklah kita teman lah kan.

Macam nak join buat swab jugak je? Eh. Hehehehe

Catch you later!

No comments:

Post a Comment