Sunday, June 5, 2011

Mandi Manda

Hola :)
Semalam balik rumah Opah . ade shooting lagi .
haha I loike^.^ jumpa Zarina Zainoordin and Ixara Dewi Remaja .
so sekarang dah tau camne dorang nk masuk new scene .
haha . tukar2 baju jer. bila orang shooting,
kena lah diam kan warga rumah .
so warga rumah decided nak mandi air terjun dekat bukit mana ntah.
and apa lagi , bila semua da siap ,
berkonvoi lah sekali bersama 2 motor dan 1 Waja's .
sampai je terus terjun . haha best ! dalam ok :)
air sangat lah sejuk . LIKE !
Tengoklah gambar tu , semua HAPPY !

ni time nak balik . sempat lagi pose :)

Zikri dah gemuk !




Baru sampai . haaha .

suka gambar ni. Nice view :]

Marilynn ?


habis cite pasal mandi .
and jyeah sepatutnya habis practical minggu depan .
tapi office bagi cuti 4 hari so kena ganti balik 13 till 16 June .
tak suka ! tapi takpelah .
next week nak pegi Gambang !
bermandi manda lagi la kite yop! hahaha .
stay sana dari Selasa and Rabu ,
Khamis sambung kat tempat atas ni pulaks :)
Jumaat kerja :(

Harini Kak Syiela kawin .
nak pakai baju apa eh ? pening !
dengar cite Bik Ina ada kat umah nenek .
grrrrr . malas nye nak balik .
nak tengok orang shooting laaa :(

bila masuk bab kawin ni , dgr2 Scha and Awal nak kawin December ni .
uihh betul ke ? sama-sama lah kita tunggu yer .

eh AHAD depan ! hahaha
Bye !

No comments:

Post a Comment